Wednesday, May 19, 2010

Karnival Sukan Prasekolah Daerah Tuaran 19 & 20 Mei 2010


Tempat: SK Kauluan Tuaran
Tarikh: 19 dan 20 Mei 2010

Saturday, May 8, 2010

Tak larat yang amat

sejak disahkan positif ni, mmg sungguh tak larat, nak mengajar pun tak larat, nak sediakan BBM pun tak larat..apatah lagi nak bercerita kt blog pra ni..bersawang dah..apatah lagi PPM pun tak larat sama..memanjang je di dapur..adui pening...next year, awal2 tahun, prasekolah Raya ni sunyilah, guru dan PPM masih cuti bersalin time tuh...skrg ni mengantuk je memanjang....

Kawan2..tunggu ajelah cite 19 dan 20 Mei ni, kami guru2 prasekolah daerah Tuaran akan mengadakan Karnival Sukan Prasekolah....budak2 pun sudah dilatih..harap2 sangkutlah medal mcm tahun lepas....