Thursday, April 29, 2010

Bengkel Latihan Sistem Maklumat Prasekolah

Arini ada Bengkel Latihan Sistem Maklumat Prasekolah dari jam 830 till 5pm.....huyoooooo lamanya

Friday, April 16, 2010

Mini Sukan Prasekolah

keadaan padang yg basah selepas hujan pada sebelah paginya...(Arini je hujan b4 this mmg panas memanjang)

Acara Lari 50m...dimenangi ole Adik Afdal

Cikgu Linda tgh sibuk mengikat reben di tangan ikut rumah/kumpulan masing2

Alhamdulillah, Mini Sukan Prasekolah SK Laya-laya berlangsung dgn jayanya even pada sebelah pagi tu mmg hujan lebat dan padang basah (diaorg ckp hujan dr Subuh lg...mama budak siap sms tanya jd ke tak time I baru nak mandi g sekolah...heheheh)....so, terpaksalah ditunda pada jam 8.oo pagi menyebabkan acara-acara terpaksa dilakukan dgn sepantas2nya...

Antara acara yg dipertandingkan (mengikut acara semasa Karnival Sukan Daerah Tuaran thn 2009):

Lari 50m L/P
Lari 50m x 4 L/P
Bola di Air

Boling Padang

Menjaring gol

Menjaring Bola


pengadil2 pula diimport dari kalangan guru2 pelatih yang hari ini juga merupakan kali terakhir mereka praktikal di sekolah, kiranya tugasan kali terakhirlah tuh....(kuranglah penat sket..heheheh)...tq kepada semua yg terlibat secara langsung dan tak secara langsung tuh....murid2 tahap dua yg disuruh angkit PA system tuh, kena angkut kerusi dr pra tuh..cikgu ucapkan terima kasih byk2...

Thursday, April 15, 2010

Preperation for Mini Sukan Prasekolah




Bila cikgu nak gantung banner ni cikgu?

Kagum tgk banner ada Mickey Mouse

kaum ibu tgh sibuk membungkus hamper yg disponsor sendiri

Wednesday, April 14, 2010

Last day kena observe

Linda, Azdmi dan pensyarah pembimbing Cikgu Ramlah

Sunday, April 4, 2010

Tema Makanan

Minggu ni adalah tema makanan,skip tema emosi diri coz tema ni mcm susah sket,so guru pelatih senang sket nak rancang rph or slot yang cun2... jenguk2 blog kawan2 ada yg buat masak2 bersama2 dengan murid2...nak buat masak2 apa yer.....