Wednesday, March 31, 2010

Cuti Peristiwa

Cuti peristiwa lagi, wow punyerlah byk cuti peristiwa tahun ni,..so plan dgn hubby mau keluar g 1B....

Tuesday, March 30, 2010

Happy 6th birthday Yaya!!




my students with guru pelatih, Cikgu Linda

my clever students

Dayangku Aliyah aka Yaya

Arini bday one of my fav student..Dayangku Aliyah...mmg bijak dan comel sgt2...jarang buat perangai..antara murid yg paling baik dan sopan dalam kelas...senang nak ajar, mudah faham arahan...fuh...cikgu puji melangit tuh..mmg betul...kerja rumah pun semua siap, tak penah conteng2 buku latihan, lembaran kerja or latihan kerja rumah...Yaya..always be a good student ok...cikgu doakan kamu semoga berjaya dalam hidup...thanks to mama Yaya yg sudi bagi kami 2 biji kek dan juga goodies bags.....

Wednesday, March 24, 2010

Guru praktikal......





Arini saya baru masuk sekolah setelah bercuti selama seminggu, siap tambah cuti lg 2 hari tuh,sakan bercuti bersama keluarga...sila rujuk my personal blog.... datang2 je ke sekolah paginya ada guru praktikal PISMP prasekolah datang utk menjalani pratikal di prasekolah selama sebulan...mmm dah tahu diaorg akan dtg, member pun siap tulis kt wall fb menyatakan ada guru pelatih akan dtg...kami sama2 masuk KENT pada thn yg sama, bezanya kami berlainan course..saya KPLI, dan dia PISMP...masih lagi muda dan fresh lagi....tiba2 satu persoalan timbul di fikiran, mampukah saya membimbing dia even saya pun baru setahun jagung mengajar....mmmm... takut pun ada...tak apalah Linda yer....kita sama2 belajar lah yer..heheheh

Friday, March 12, 2010

cuti...............yey....ke KL with Aqil



Yeh cuti lagi...and I balik KL ok...adik kawin kt KL....hehehehe....baba Aqil plak ronda2 Sabah buat pameran time cuti ni.fuh, nasib I balik KL, kalu tak bohsannyer duk sini sorang2....so sepanjang cuti sekolah ni, dh siapkan kerja rumah utk murid2 ku yg bertuah itu....kali ni bg latihan math banyak2..harap2 buatlah yer...jgn lunyai2 kertas2 yg cikgu bagi tuh...cikgu cek nati lepas balik cuti....tak siap...jagalah dia.....siap pinjamkan pensel cikgu lagi tuh suruh tulis...in case ada yg mereport tiada pensel di rumah.....hehehehe

Monday, March 1, 2010

Buku Mini dan Kad Sukukata untuk muridku

kad sukukata



buku mini...

contoh buku mini

Kelmarin, Alhamdulillah, dapat siapkan jugak buku mini utk muridku, hehehehe tapi bukannya susah pun sebab bahan dah ada (dibeli dr Kak g SKDUA) so just print, minta PPM potong dua, susun ikut abjad then hantar ke kedai utk binding...mmmmm jadilah buku mini.. senangkan ...hehehehe
Napaknya buku mini ni mendapat sambutan, budak2 suka, sebab ada gambar kartun kt depan tu kot...sesiapa yg sudah habis buat keje (yg habis cepat), sila baca buku ini...wajib..kata cikgu Nani...