Friday, January 22, 2010

Patah tumbuh, hilang..... aku jugak yang kena ganti...huhu



Arini, ari jalan2 kami sekeluarga...sambil2 survey wishlist terkini....tp bila tgk balik kedai kamera di Wisma Merdeka terus ingat kamera yang hilang tu, tak plan pun nak beli arini, tp terbeli jugak..aritu bayar hutang, today cash terus...hehehe
beli yg warna hitamlah plak, aritu meroon, dari asyik duk teringat2 je yg lama, baik beli teruslah yg baru...
sambil salegirl tu duk explain ttg kamera tu, kita pun buatlah muka kesian, ckplah, dh beli aritu kat sini jugak, last2 3 ari dah hilang, so bole kurang harga ke? hehehe tak sangka dpt kurang harga lagi... siap bg free lagi tali utk gantung kt leher tu..TQ yer...

Saturday, January 16, 2010

blog for my preschool

starting from today, I will write everything about in this new blog...tq for visiting

Wednesday, January 6, 2010

At the 3rd day




Today, p n p mcm biasa...kadang tak ikut jugak rph, tengok keadaan budaklah mcm mn...then tulislah kt refleksi sebab apa tak ikut...

Monday, January 4, 2010

At the first day...











At the first day, masih ramai lagi ibu bapa yg dtg mendaftarkan anak masing2...mcm2 hal..sabar ajelah....bagi main2 dulu...suruh asingkan objek/manik dan masukkan dlm bakul....then kasi sambung2 titik dululah

Sunday, January 3, 2010

Massage...huhuhu


Hoye...hari yg ditunggu dh tiba..lama dh plan...tp arini baru nak buat..duk merengek dgn hubby nak g massage, so arini pegilah...pagi2 dh bangun..kejut baba, kejut Aqil..siap cepat2..mama nak g urut ni...dah2 3 ari sakit kepala...angin banyak...sekali tekan kt belakang..keluarlah mcm2 bunyi...tensen gak.kdg2 suruh Aqil tumbuk2 belakang mama, rasa mcm ada benda hempap jak...
Dalam kul 10 pg geraklah ke tempat yg dah dibooking...wah...mmg best...rasa mcm nak tambah2 lg 2 3 jam...heheh..urut2 kaki lg...tambah lglah kos nya..lepas ni nak dijadikan rutinlah bab massage ni.....at least sebulan sekali...bestttttttt

Friday, January 1, 2010

Happy New Year


Selamat tahun baru pada semua kawan2 yg selalu melawat blog ku yg tak seberapa ini..tq yer