Thursday, October 23, 2008

++Mini Konvokesyen Prasekolah IPGM Kent 2008++








Arini ada mini konvo, budak2 PISMP yang handle, KPLI tak ramai yg dtg coz dh pulang...yg dtg Nik, Ju, Del, Juleman, Ramlee dan Mus...tq...keseluruhan oklah..byk yg kena improve lagi...tp syok..makanan pun sedap2..

Saturday, October 18, 2008

+++Hari Badan Unit Beruniform IPGM Kampus Kent 2008+++









Pagi2 dah ke Kent, ada Hari BUB...penat tul..semalam dahlah balik lambat.. kata start kul 6.30, tp prog bermula kul 8 jugak...sempatlah practise kawad...Panas punyerlah panas...sampai terbakar muka...

Thursday, October 16, 2008

:+I got 3rd place+:

Arini ada perhimpunan...eeeeeemmm Puan MTK datang.. Diumumkan juga keputusan Pertandingan Inovasi Pedagogi 2008 yang dipamer dan dibentangkan semalam. Punyerlah tak sangat..sangkut jugak no 3..pesaingnyer punyerlah hebat2 belaka...

Pemenang:-
Cabutan Bertuah-Haraman-BK

Kategori Individu:-
1. PJK- Very good idea...combinasi Dam Ular with xtvt fizikal
2. Kak June-Kajian Sosial- Boss Puteri Islam nih
3. Me - Prasekolah-Bijak Noktah... Aplikasi warna lampu isyarat dlm intonasi bacaan murid prasekolah

Kategori Berkumpulan:-
1. Kumpulan BK
2. Kumpulan Kajian Sosial-Tahniah Zin and the group! Dam Ria
3. Kumpulan Sains

Pameran terbaik:-
1. PJK
2. KS
3.Pemulihan Khas

tengoklah gambar I dgn hamper...ingat dapat duit...tp tak approve oleh Puan MTK










Wednesday, October 15, 2008

Inovasi oh inovasi...

Arini ada Pameran Inovasi Pedagogi 2008 bagi KPLI dan juga PPISMP. Aduih...2 3 arini boleh darah tinggi dibuatnyer....Aqil pun kurang kasih sayang sudah...cian kena marah2 sbb kacau mama buat kerja...cian hubby tolong set up printer colour, walhal ink colour pun nak habis...huwaaa...ngatuk lagi...tensen..dahlah dpt idea dan ABM last minit... printing plak tak ada print colour...buat pun kampung2 jer... Tapi Cikgu Nazri kata tahun ni banyak penyertaan...70 penyertaan..kita pun hantar gak 2 kertas kerja bodo, tp buat 1 aje coz tak cukup masa ditambah plak dgn perasaan malas yg melampau...

Unit2 lain set up meja pameran cantik2...tak bole jadi nih... jom kita tgk gambar2 yg sempat disnap




















ni meja pameran KLPI Prasekolah yang sempoi bangat...

+++Morning view...sunshine+++

sinaran mentari pagi menyinar di celah-celah bukit...

Gambar ini diambil semasa dlm kete...semasa abg mau hantar g Kent...kebetulan ada kamera dlm beg..so snaplah 2 3 keping... cantik sangat... jarang dpt jupe view mcm ni pagi2...

Sunday, October 12, 2008

+Open House SK Gayang Tuaran+





Hari ni ada open house di SK Gayang, tempat praktikal aritu...turut sama meraikan majlis perpisahan kami yang tak sempat dibuat tempoh hari....makanan2 pun sedap2...ketam masak merah, sotong goreng, ikan bakar, nasi himpit, kuah kacang, ayam gulai, ayam madu, ikan gulai, puding pelbagai....tak tahan...best ramai gak cikgu2 yang datang.

Saturday, October 11, 2008

***Boringnyerrrrrr BIG 2****











hai menyampahnyer...hujung2 minggu kena dtg Kent coz ada BIG 2, kena ambik kedatangan lagi... awal2 pagi hubby dah dtg hantar..Aqil sent to school... Abg plak ada kerja sket di ofis...datang kul 7, tp program stat kul 8...jenuh menunggu... tunggu punyer tunggu kami budak2 pra dan BK kena cuci dewan Tun, kemas2 stor dan juga bahagian belakang dewan...aduih berhabuk betul...10 tahun tak cuci tuh...nasib sampai tghari jer...pah berebut2 makan, balik asrama terus mandi dan call abg minta ambik... penat tul..